Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Gezocht: medewerker pitband

  • Lend Uitzendbureau

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van diepgevroren en voorgebakken aardappelproducten zijn op zoek naar Nederlandssprekende kandidaten voor de Pitband die woonachtig zijn in de omgeving van Tilburg.

    Het bedrijf is 24 uur per dag actief dus wordt er gewerkt in ploegendiensten, dit bekent dat je rond de klok beschikbaar moet zijn.

    De werkzaamheden bestaan uit o.a.

    - lopendebandwerk, het verwijderen van bijvoorbeeld steentjes voordat de aardappelen gesneden worden;

    - bulk aanmaken (stapelen);

    - schoonmaak-/opruimwerkzaamheden;

    - op de langere termijn leer je coaten: kruidenmengsels aanmaken voor de aardappels en;

    - invallen bij de dozenmachine.

    Ervaring als productiemedewerker is een pre maar geen vereiste, je moet wel bereid zijn om je schouders er flink onder te zetten. Als je flexibel bent en zo snel mogelijk wilt starten, schrijf je dan in via de website (www.lend.nl). Vergeet niet je cv mee te sturen of even een korte toelichting te geven van je arbeidsverleden! Bellen mag natuurlijk ook naar 010-2434343.

    N.B. We zijn ook regelmatig op zoek naar heftruckchauffeurs voor dit bedrijf, dus als je je certificaat hebt en je woont in Tilburg of omgeving, schrijf je dan ook in!

  • Lend

    Kom op dames en heren! Deze vacature staat nog steeds open!

    010-2434343.