Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

wie kent de naam van dit aardappelras?

  • jelly kolkman

    In restaurants kun je aardappels met schil eten die in de oven zijn gebakken.

    Wie weet hoe dit ras heet en waar ik poters kan kopen? Dank voor de moeite!

  • piet

    Och ja alle aardappelen kan je met de schil eten.

    misschien is de vorm en kleur het overwegen waard ook te melden want aan de hand van deze info kan je weinig zeggen.

  • jelly kolkman

    De schil is rood, dat is het enige wat ik er van weet.piet schreef:

    >

    > Och ja alle aardappelen kan je met de schil eten.

    >

    > misschien is de vorm en kleur het overwegen waard ook te

    > melden want aan de hand van deze info kan je weinig zeggen.

  • piet

    http://www.aardappelpagina.nl/index.html?pag=91

    Misschien kan je hier eens kijken. Want der zijn een heleboel soorten rode aardappelen.

  • Bintje van Buuten

    dat zal de “Patty Brard lmt” dan wel wez"n

  • Erpel

    het is de Rode Pipo

  • Hans

    De rode pipo bestaat en is de vervanger van de biltstar, lekker om te eten met of zonder schil.

    H@ns

  • Erpel

    ja wat dacht je dan, dat ik net als die andere pannekoeken hiero valse informatie zit te geven

  • willem

    Roseval waarschijnlijk

    in een ovenschaal, laagje olijfolie erin, zout, peper, knoflook en dan een uurtje of 1,5 in een oven van 180 graden

  • roelof

    Franceline of Cecile misschien.